4 Şubat 2011 Cuma

SiS Uykuda zayıflama programı diyeti diyet listeleri sağlıklı kilo vermek diyetisyen örnekler yemek spor egzersiz

Sis Nedir? (Schlank im Schlaf)
Sis iki yemek/diyet önerilerinin (zayiflamak icin) birlestigi bir kombinedir. Karisik gidalardan olusan bir günlük Menüden kacinilmali. Gün boyu Karbonhydrat ve protein icerikli yemekten uzak durulmali. Günde bir ögün karisim yeterlidir. Vücudu cok ugrastirdigi icin bu yöntem. Yenilen karbonhydrat ve protein yiyecekler gün icerisinde iyi ayarlanmali. Ayrica Glyx adinda tanimlanan diyet formu ile de birlestirilmistir. Glyx diyeti ile alinan Karbonhydrat gidalarla Insulinseviyesi en azda tutulur.

Yöntem:
Sabahlari:
kh depolarini doldurmakla güne baslamali. En güzeli kh gidalari Müsli, tam bugdayli ekmek yada Dr. Pape nin önerdigi tost ekmekleri. Kepekli ekmekde olabilir. Glyx diyetinin kurallarini asmamak icin. Tabi bu öneriyi kisisel göze almak gerekli, yani BMI`niz: 25 den basliyorsa eger: sabahlari üc dilim ekmek yiyebilirsiniz. Asa yukari 75 gr kh. Ekmeklerin üzerine uygun olanlar: recel, bal, nugatcrema, tuzlu margarin, salatalik, tomates. Ama kesinlikle peynur, salam ve et kulanilmamali.

Öylenleri:
karisik gidalar zamani. Yani kh ve protein icerikli yemekler den olusmali.
Karbonhydrat:
-Ekmek, gevrek, pirinc, makarna (az miktarda)
-Pastane ürünleri (az miktarda)
-Meyveler
-Sebzeler
-Süt ve yogurt

Protein:
Hayvansal kaynaklar; yumurta, et, tavuk, balik, süt ve peynirdir. Bunlardan yumurta, et, tavuk ve balik, elzem amino asitleri saglar.
Bitkisel protein kaynaklari; mercimek, kuru fasulya, nohut gibi kurubaklagiller, findik, tahiller, bulgur, tam bugday ekmegidir. Cok az miktarda da olsa, bazi yesil sebzelerde protein bulunur ama emilimleri cok düsüktür.

Tabi bu hazirlanan menüden BMI`nin izin verdigi günlük kcal sayisini asmamali!

Aksamlari:
Sadece proteinli besinler alinmali. Bu sekilde gece vücudun uykuda rahatlamasini elde edecegiz. Her gece dogru günlük beslenmede 70 gr. yag yakabilirsiniz.

Ara atistirmalar kesinlikle yasaktir! Dogru uyumda insulinseviyenizi fazla sarsmayacaksiniz. Bu üc ögünlerin arasinda en az 5 saat birakilmalidir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder